donderdag 28 mei 2015

Mammoet World - twee illustraties

Kleine jongens spelen graag met groot materieel: kranen, treinen, vrachtauto's. Maar als ze opgroeien, gaan studeren en vervolgens een baan krijgen, sluipt er toch vaak een overdosis redelijkheid in en eindigen ze als brave verzekeringsadviseur of systeembeheerder. Gelukkig zijn er ook jongens die het niet kunnen laten. Die blijven spelen met zwaar materieel en worden daar dan heel erg goed in.

Neem bijvoorbeeld de jongens van Mammoet. Die spelen met héél zwaar materieel. Zo zwaar dat je er beter maar ook heel slim mee om kunt gaan: plannen, meten, weten. Dat bespaart tijd en geld en daardoor zijn ze hun concurrenten - voor zover die er al zijn in die branche - vaak net te slim af.

En omdat ze hun ervaringen graag met mensen delen hebben ze een magazine: Mammoet World. Dat staat vol slim transport, enorme verhuispartijen en andere indrukwekkende verhalen. Wat er ook in staat? Onderstaande illustraties, die ik eerder dit jaar voor ze maakte: over slimme oplossingen en het belang van tijd. Voor alle grote jongens die af en toe stiekem toch nog dromen van spelen met groot materieel.Historical Smart Solutions 
(uitvinders en hun verbandingsmotoren)


Victor Hora:Geen opmerkingen:

Een reactie posten